WIJ ZOEKEN JOU!

 LGMG Europe BV is een volle dochteronderneming van de Chinese fabrikant Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co. (LGMG) De Lingong Group bestaat al ruim 48 jaar en behoort tot de top 4 Chinese fabrikanten van constructiemachines.  

Sinds September 2018 is LGMG Europe BV gevestigd te Spijkenisse en fungeert als Europees distributiecentrum voor de verkoop van een volledige lijn kwalitatief hoogwaardige zelfrijdende schaar- en (knik) telescoophoogwerkers. Vanwege de gestaag toenemende interesse in onze hoogwerkers zijn wij op zoek naar een: 

ACCOUNTMANAGER BENELUX m/v

Wat je gaat doen:       

Als accountmanager buitendienst ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van een reeds bestaand klantenbestand. Je bezoekt bedrijven binnen de sector hoogwerker verhuur en je acquireert en enthousiasmeert nieuwe klanten omtrent onze uiterst betrouwbare machinelijn. Je doet dit op een manier die het beste bij jouw persoonlijkheid past. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden voor reeds bestaande LGMG dealers, je geeft machinedemonstraties en je draait mee op vakbeurzen.        

 Je beschikt over de volgende vaardigheden:

Je bent een pur sang commercieel dier die niet terugdeinst voor “koude acquisitie” en die minstens enige aantoonbare ervaring heeft in de verkoop van kapitaalgoederen, bij voorkeur hoogwerkers en/of aanverwante constructiemachines. 

Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je bent in staat tot het opbouwen van duurzame klant/leverancier relaties. 

Je hebt een commercieel/technisch MBO werk- en denkniveau, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed inlevingsvermogen.

Je bent plezierig in de omgang en beschikt over goede sociale omgangsvormen.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (meerdere talen is een pre) en je kunt uit de voeten met de meest voorkomende computer programma’s (Word, Excel, Microsoft Office)

Wat we je bieden:

Een afwisselende en verantwoordelijke job in een dynamische omgeving binnen een jonge en groeiende onderneming met een snel  groeiend marktaandeel.

Je krijgt de vrijheid om een waaier van verantwoordelijkheden en eigen initiatieven  op je te nemen in een snel evoluerende omgeving waarbij je ondersteunt wordt door een team met jarenlange ervaring in de hoogwerker sector.  Uiteraard past hierbij een competitief marktconform salaris, laptop en leaseauto van de zaak, een bonus regeling en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.   

Is je interesse gewekt ? Dan zien we jouw CV met uitgebreide informatie graag z.s.m. tegemoet op e-mail

hans@lgmgeurope.com of bel voor nadere informatie 06-30 421042